با سلام خدمت دوستان و همشهری های عزیز
مطلب حاضر نقدی است بر سلیقه مردمان شهرمان در چیدمان شورای اسلامی شهرمان در ۳ دوره اخیر، برای شروع لیست کلی اعضای شورای اسلامی شهرمان ، طی ۳ دوره اخیر را با هم مرور کنیم:
اما سوالی که پس از این بررسی پیش می آید این است که چرا تمامی اعضای شورای اسلامی شهرمان در این دوره ها را معلمین عزیزمان تشکیل داده اند؟ آیا دیگر اصناف نمی توانسته اند در این عرصه وارد شوند ؟ آیا وظایف و کارکرد تعریف شده از طرف قانون گذار برای شورای شهر را فقط معلمین می توانسته اند انجام دهند؟
به گواهی حاظه ی من، در دوره های گذشته کاندیداهایی از سایر اصناف، از پزشکی ومهندسی گرفته تا کسبه و بازاری ، خود را در این عرصه بر مردم عرضه نموده اند اما نتوانسته اند اعتماد مردم را کسب کنند.
به راستی چرا؟
با مطالعه مجدد شرح وظایف شورا، کارکرد و شرح وظایف تعریف شده از طرف قانون گذار برای اعضای شورا، مجموعه ای از فعالیت های مربوط به برنامه ریزی واتخاذ تصمیمات فرهنگی،اجتماعی،اقتصادی،عمرانی و آموزشی می باشد.
به دیگر بیان قانون گذار بر جامعیت و وجود تخصص های گوناگون را در چیدمان اعضای شورا صحه گذاشته و حتا تاکید کرده است.
با کمال احترام به فعالیت های انجام شده توسط اعضای محترم شوراهای پیشین وفعلی ، آیامی توان معلمین و فرهنگیان را درتمام زمینه های فرهنگی،اجتماعی،اقتصادی،عمرانی،سیاسی و آموزشی صاحب نظر دانست؟
به راستی مشکل کار از کجاست؟
آیا مردم ما از وظایف قانونی شوراها اطلاع ندارند؟ آیا عملکرد اعضای محترم شورا در دوره های گذشته، سطح توقع مردم ما را تا انجام کارهای اداری روزمره ،تخفیف عوارض، آسفالت و روشنایی معابر و درسطح بالاتر گسترش فضای سبز و… پایین آورده؟ چرا با توجه به وجود مشکلات عدیده اجتماعی و فرهنگی در شهرمان ،رکورد داربودن آمار طلاق در استان به عنوان نمونه، ضرورت حضور افراد مشاور،جامعه شناس، روان شناس و… از طرف دوستان فریاد زده نمی شود؟ چرا با وجود اصرار به انجام فعالیت های عمرانی از یک طرف، پرهزینه و پرنمودبودن آنها از طرف دیگر، خبری از مهندسین عمران وشهرساز در ترکیب شورای شهرمان نیست؟ رسالت تغییر سلیقه انتخاب اعضای شورا از طرف مردم برعهده چه کسانی است و چگونه باید تغییر دهند؟
ختم کلام…
انتخابات چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر وروستا نزدیک ونزدیک تر می شود. این بار حق انتخاب 9 نفر را داریم،انتخابات شوراها با انتخابات ریاست جمهوری همزمان شده است، اگر پیشرفت متوازن شهرمان را می خواهیم، به نظر من :
۱- نیازهای بلند مدت شهرمان را بشناسیم و آنها را بر نیازهاو خواسته های کوتاه مدت خود ارجحیت دهیم.
۲- افراد متخصص از حوضه های مختلف کاری را ترغیب به حضور کرده واز آنها حمایت کنیم.
۳- این بار آینده شهرمان را قربانی جناح بندی سیاسی و طایفه گرایی- دو عامل مهم در انتخاب کاندیدا !!- نکنیم که به قول پروین اعتصامی:
هرچه کنی کشت همان بدروی
کار بد و نیک چو کوه و صداست
نظرات شما عزیزان: